Apua: Minulta alkaa loppua ideat vähäkalorinen välipala!

vähäkalorinen välipala

Välitätkö paljon siitä, mitä laitat kehoosi, ja etsitkö siksi vähän kaloreita sisältävää välipalaa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Täällä sinulla on runsaasti mahdollisuuksia saada ideoita uuteen suosikki vähäkaloriseen välipalaan. Täydellisen pienen välipalan löytämiseen on loputtomasti mahdollisuuksia. Kaikki välipalat eivät kuitenkaan ole samanlaisia. Joissakin välipaloissa voi olla epäterveellisiä ainesosia ja kaloreita, kun taas toisista voi puuttua ravintoaineita, jotka pitävät sinut tyytyväisenä. Kun valitset pientä välipalaa, on tärkeää valita sellainen, joka on sekä ravitsevaa että tyydyttävää. Hyvän välipalan tulisi sisältää proteiinia, terveellisiä rasvoja ja monimutkaisia hiilihydraatteja. Tämä ravintoaineiden yhdistelmä auttaa pitämään olon kylläisenä ja tyytyväisenä syömisen jälkeen.

Mitä vähäkalorinen välipala syödä?

Joitakin hyviä vaihtoehtoja pienen nälän tyydyttämiseen vähäkalorisilla välipaloilla ovat:

  1. Kreikkalainen jogurtti hedelmien kanssa: Kreikkalainen jogurtti on erinomainen proteiinin ja kalsiumin lähde. Kun lisäät jogurttiin tuoreita hedelmiä, saat lisää vitamiineja ja kivennäisaineita, sekä kuitua.
  2. Täysjyväleipä maapähkinävoin kanssa: Maapähkinävoi on hyvä terveellisten rasvojen ja proteiinin lähde, kun taas täysjyväleipä tarjoaa monimutkaisia hiilihydraatteja ja kuituja.
  3. Vihanneksia ja hummusta: Vihannekset ovat hyvä vitamiinien, kivennäisaineiden ja antioksidanttien lähde. Hummus sisältää runsaasti proteiinia ja terveellisiä rasvoja, joten se on täyttävä välipala.
  4. Hedelmät ja pähkinät: Hedelmät ovat erinomainen vitamiinien, kivennäisaineiden ja kuitujen lähde. Pähkinät ovat hyvä terveellisten rasvojen, proteiinin ja ravintoaineiden lähde.
  5. Popcorn: Popcorn on täysjyvävilja, joka sisältää runsaasti kuitua. Se on myös vähäkalorinen välipala, joka voi auttaa sinua tuntemaan olosi tyytyväiseksi syömisen jälkeen.

Nämä ovat kaikki vähäkalorisia välipaloja, jotka voivat sammuttaa nälän niin, että tunnet kylläisyyden ja tyytyväisyyden ateriaasi.

Vähäkalorinen välipala – pähkinät ovat erinomainen rasvan lähde

Pähkinät ovat kiistatta herkullisia. Mutta tiesitkö, että niissä on myös paljon hyvää rasvaa? Aivan oikein – sellaista rasvaa, joka on itse asiassa hyväksi sinulle! Muista vain jättää paahdetut ja suolatut lajikkeet väliin ja syödä vain pieni kourallinen (10–15 palaa). Hyviä vaihtoehtoja ovat mantelit, hasselpähkinät tai saksanpähkinät, joita kaikkia on helppo löytää suolattomina. Nauti siis pähkinöistä – kehosi kiittää sinua siitä!

Syö energiapatukka vähäkalorinen välipala – mutta valitse oikea!

Kun yrität laihduttaa, napostelu voi olla pahin vihollisesi. Nälkä voi iskeä pahimpaan aikaan, ja ennen kuin huomaatkaan, olet tarttunut lähimpään epäterveelliseen vaihtoehtoon. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla! Jos sinulla on aina laukussasi terveellinen välipala, olet valmistautunut, kun mielihalut iskevät. Hyvä valinta on energiapatukka. Kaikki energiapatukat eivät kuitenkaan ole samanlaisia. Monet niistä ovat itse asiassa melko kaloripitoisia, mikä tekee tyhjäksi niiden tarkoituksen, jos haluat laihduttaa. Siksi on tärkeää valita energiapatukka viisaasti.

Onneksi tarjolla on paljon vaihtoehtoja laihdutuspatukoista ja -patukoista jotka sisältävät vain noin 100 kaloria. Kun seuraavan kerran on nälkä, valitse yksi näistä terveellisistä vaihtoehdoista!

Olet tervetullut syömään suklaata – mutta valitse tumma suklaa

Me kaikki tiedämme, että suklaa on herkullista. Mutta tiesitkö, että tumma suklaa voi olla jopa hyväksi sinulle? Aivan oikein – tumma suklaa sisältää antioksidantteja, jotka voivat auttaa pitämään kehosi terveenä. Ja koska se on niin runsasta ja täyttävää, sinun tarvitsee syödä vain pieni määrä tummaa suklaata tunteaksesi olosi tyytyväiseksi. Kun siis seuraavan kerran haluat makeaa, tartu sen sijaan tummaan suklaaseen!

Related Post